Szeretnénk köszönetet mondani számtalan segítőkész embernek, akik nélkül ez az album nem jöhetett volna létre.

Családjainknak, szeretteinknek és barátainknak, hogy támogatnak minket.
Gáti Petinek, hogy megpróbál minden felmerülő problémát megoldani, és levezényli a koncertek hangtechnikai részét. Kolonics Erikának és az IH dolgozóinak a rengeteg segítséget és szervezést az Acappella Fesztiválon és más koncerteken is. Száz Krisztának és Tajti Gabinak, hogy gondolnak ránk, valamint Finta Jánosnak, hogy annyi Filharmóniás koncerten mutathattuk be a fiatalabb generációknak az acappella zenét. Köszönjük SzabóZének és Joós Pistinek, hogy hittek bennünk a kezdetektől, és hogy mindig van egy jó ötletük. :-)

MANAGEMENTÜNKNEK
Kiss Anikó
nak, hogy levesz a vállunkról minden, nem művészeti jellegű terhet, és pályánk kezdete óta kitart mellettünk. Köszönet Höltzl Gergelynek a designért, fotókért, képekért, videókért, ötletekért.

SZPONZORAINKNAK
Köszönjük szponzorainknak a sokéves támogatást: Officír Józsefnek és Meszlényi Tamásnak a Footmarktól a rengeteg elemet, Zsiga Reninek pedig a frizurákat!

A DALOK RÉSZTVEVŐINEK
Szeretnénk megköszönni a dalszerzőknek a fantasztikus szövegeket és zenéket, a belefektetett rengeteg munkát, akár együttesen kívül, akár együttesen belül születtek ezek. De mindezeken túl is:

KETTESBEN JÓ
Köszönjük Milka Julinak és Bernáth Zsoltnak, hogy ránk gondoltak, amikor a Sherlock Holmes nevében filmzenéjét tervezték, valamint köszönjük az egész stábnak az egésznapos klipforgatás élményét. Köszönjük Vass Sanyinak a segítő tanácsokat a koreográfiában és mozgásban, valamint Tahi-Tóth Lászlónak, hogy a kedvünkért szerepelt ebben a klipben.

BACK 2 RIGHT
Köszönjük Myon-nak a hajnalba nyúló segítségét.

MULTIMILLIOMOS JAZZDOBOS
Köszönjük Puskás Petinek, hogy elvállalta a dal feléneklését, és rögtön két verziót is készíthettünk belőle. :-) Köszönjük az MTV-nek, hogy részt vehettünk a Legendában, és így 3 Fenyő-dallal is bővült a repertoárunk!

ELIZABET
Köszönjük Laár Andrásnak a hozzáállást, barátságot és a vidámságban eltöltött stúdiózást, reméljük, tudunk még majd együtt dolgozni. És köszönjük Márton Andrásnak, valamint a KFT tagjainak az engedélyt.

A CSÚNYA FIÚKNAK IS VAN SZÍVE
Köszönjük Presser Gábornak, Zentai Gyurinak és az Art-Teamnek, hogy részt vehettünk az 1 Koncertben, életreszóló élményeket és tapasztalatokat szerezvén ezzel, valamint hogy létrejöhetett ez a dalátirat.

IT CAN'T BE OVER
Köszönjük Bella Máténak és Meczner Verának, hogy ránk gondoltak a 2014-es Dal kapcsán, valamint köszönjük a rengeteg belefektetett munkát és időt, hogy minél tökéletesebb legyen a tévés produkció. Ezúton köszönjük Rakonczai Viktornak, Tihanyi Ákosnak, Veress Nikinek, GyuZsónak, Cserjési Andrisnak és Gáti Petinek, Lázár Józsinak és Matócsi Tibinek is a segítő munkájukat.
Köszönjük Koós Gyurinak , Kiss Áronnak, Kiss Péternek, a stábnak és a többi versenyzőnek a baráti hozzáállást!

HELLO.TOURIST!
Thanks to our friends all over the world who helped us with their friendship and voices to produce the song "Hello.tourist!". Luc Nelissen from Rock 4 (NL), Fabio Lepore and Daniela Desideri from Mezzotono (IT), Ianson from Taiwan and Vyacheslav Rubel from Mansound (UA).

HOPELESSLY DEVOTED TO YOU
Köszönjük Hiennek, hogy mindig tökéletesen énekli velünk ezt a dalt, az MTV-nek a felkérést, Varga Petronellának pedig, hogy elfogadta és managelte az együttműködést.

MIKOR
Köszönjük Czutor Zolinak a régi barátságot és támogatást, az esküvői meghívást, ahol elénekelhettük, és a közreműködést, hogy most együtt is előadhattuk ezt a dalt.

NÉPDAL
Köszönjük Kováts Krisztának, hogy kipattant a fejéből az Arany-óra projekt ötlete, és Mókussal együtt ránk gondoltak, mint megfelelő előadók. Köszönjük a számtalan koncertet, a meglehetősen nehéz, de nagyon jó zenei anyagot, valamint a CD-felvételt. Köszönjük Gábrielnek, Zsoltnak és Keönch Lacinak, hogy együtt dolgozhattunk.

ÉBREDÉS
Köszönjük Kovács Nórinak és managerének, Kemény Győzőnek a felkérést és az ötletet. Köszönjük Nórinak az együttműködést és a közös alkotói munkát. Köszönjük Joós Pistinek, hogy a felvétel szerepelhet a mi lemezünkön is.

KÖSZÖNÖM, HOGY VAGY NEKEM
Köszönjük Szolnoki Petinek, hogy a kezdetektől támogatta az együttest, és Török Tomival együtt a Bon-Bon nagykoncertjein vendégül láttak minket. Ez a felvétel és hangszerelés nélkülük nem jöhetett volna létre. Köszönjük a sokéves barátságot és a közös zenéléseket.

OLYAN, MINT TE
Köszönjük Adriennek és Gábornak, hogy hisznek bennünk, támogatnak minket és önzetlenül segítenek. Köszönjük, hogy számtalan koncertjüknek és turnéjuknak részesei lehettünk.

VÁRJ, MÍG FELKEL MAJD A NAP
Köszönjük Malek Andinak, hogy mindig gondol ránk és támogatja a pályánkat, meghív minket koncertjeire és lemezeire közreműködőként. Köszönjük Böhm Gyurinak, hogy a Táncdalfesztivál Másképp produkcióhoz eszébe jutottunk, és összehozta ezt a nagyszerű együttműködést.

HA ELJÖNNEK AZ ANGYALOK
Köszönjük Ruzsa Magdinak és Szovják Beának, hogy ránk gondoltak e dal és tévéfelvétel kapcsán, és köszönjük Mókusnak, hogy ilyen csodálatosan elénekelte velünk.