web analytics

Ma 120 percet késtek a szegedi vonatok, és a tökéletesen megtervezett és kivitelezett napunkat majdnem keresztülhúzta ez a tény. Szerencsére sikerült csupán csak 1 órát csúszni a megbeszéléssel és próbával.
Barni elmesélte, hogy már csak kis apró bosszúságokkal kellett ma megküzdenie, mint pl. hogy a tajvani CD-gyár nem ismeri az aiff formátumot, ezért kértek wav-okat az utolsó pillanatban. Vagy hogy elírták a nevemet, és körbe kellett telefonálni fél Ázsiát, hogy ezt helyrehozzák. Vagy hogy a rack 37 kilós, és lehet, hogy probléma lesz belőle.
Még pici részletek: Moszkvában havazik, Szingapúrban hőség van és esik folyamatosan. Tomi most repül életében először, és rögtön be is húzta ezt a laza 10-11 repülőutat. 🙂
Az előttünk álló, igen izgalmas 30 nap alatt 15-16 koncertünk, TV- és rádiófellépésünk lesz, és mindez majdnem egymás utáni napokon, kis utazásos megszakításokkal, kevés pénzért, kevés ottalvással. Azt mondják, próbáljuk meg élvezni a másik kultúrát, nézzünk sok várost, együnk sok mindenfélét, de azt hiszem, kimerítő képet csak a koncerttermekről és a repterekről fogunk kapni. (Tudom, tudom – Szegény mi:-))
Reggel indulás, Budapest-Moszkva-Szöul-Taipei, másnap reggel érkezés, és azonnal TV-felvétel egy helyi sztárocskával, aki velünk fog énekelni valami dalt, amit még mi sem tudunk, hogy micsoda. Ja, és ezt ma tudtuk meg. Így megy ez a szervezés arrafelé… 🙂