web analytics

Ne aggódjatok, jól vagyunk, csak megint az első szállodában voltunk, és a net tragédia. Meg amúgy is elég sűrű volt a program, most tértünk vissza a gálakoncertről, valamint az utána lévő vacsiról.
Úgyhogy feltöltök jópár videót, amit készítettem, most ez sokkal egyszerűbbnek tűnik.

Megszárítottuk magunkat a múltkori kis tajpeji pöri után, másnap pedig elkezdődtek a workshopok. A hangrögzítésről, stúdiózásról Gabcsi és Geri beszéltek délelőtt, aztán délután egyedül tartottam egy másikat, a Fool Moon hangzása volt a téma. Nagynehezen összeszedtem, hogy miről kell majd beszélni (népzene, Kodály, kórushangzás, próba, színpad, technika stb.), aztán meg még sok is lett.
Este a Public Bath House nevű banda megmutatta nekem az A House nevű helyen, hogy hogy hangzik az az átirat, amit annak idején készítettem nekik, és amivel nyertek is itt egy versenyt. Egész jól előadták, beszélgettünk róla sokat. Másnap megint workshopok, volt olyan, amibe Gabcsi és Geri is besegített, ez a Group Coaching első együttese volt – itt egy, az itteni Sirens acappella együttes által választott dalt kellett javítgatni, segíteni benne -, a második pedig a Public Bath House, amelyik teljes egészében az enyém volt, hiszen a One Night In Beijinget, az én átiratomat kellett coachingolni (szép magyar szó).
Aztán volt egy All the Basses and Percussions workshop, ott inkább figyelgettem én is, hogy a Klangbezirkes csávó hogyan szájdobol, valamint néha segítettem basszus énekesek hangját edzeni. Végezetül egy beéneklés, intonáció workshop, amiből kivontam magam, a srácok tartották a Klangbezirkes Tanjával. Erről is megy majd videó.
Sokat eszünk, találtunk egy jó japán éttermet, és remélem Japánban tényleg ilyen kaja lesz, mert mérföldekkel jobb mint az itteni.
Ma délben például a sajátunkat magunknak kellett megfőzni egy étteremben. Nem értettem, hogy akkor melyik részéért fizettünk… 🙂 Amúgy sem tudok főzni, tehát ma elég rosszat ebédeltem. 🙂

A tegnapi nap legnagyobb érdekessége amúgy az volt, hogy ettünk kígyólevest az összes hozzá tartozó kígyóváladékkal (kígyóvér, sperma, epe, méreg, olaj). Van videó róla, nem fogom külön leírni.

A gálakoncert elég jól sikerült, bár bajunk volt a monitorozással. Előadtuk a két kínai népdalt is, eladtunk sok lemezt, amit természetesen dedikálni is kellett. Szóval minden egybevetve, elég jól összejött ez a Tajvan rész. Holnap elszámolás, pakolás és irány Szingapúr. Ott ismét együtt pörgünk a Klangbezirkkel és a Vocaldentével.
Ha lesz net, tolom az infókat, addig is, ne aggódjatok, a tájfun messze jár tőlünk.

A videók közül pedig itt az első.