web analytics

11.30-kor magamtól ébredtem! 13 órát beszéltünk meg Jude-dal, úgyhogy bőven maradt még időm egy kicsit behozni magam, blogolni, netezni, rendet rakni. Később jött a telefon, hogy Jude, a tegnapi kis italozás miatt csak 14 órakor fog érkezni.
Cool Jae szervezésének köszönhetően teljesen magunkra voltunk hagyva ezen a napon, és a beígért ebédeltetést sem intézte senki, úgyhogy gyorsan szereztünk egy kis kaját a szálloda alatt lévő boltból, majd Jude megérkezése után nekiláttunk a városnézésnek.
Jude felelősséget érez irántunk, és egy kicsit szégyelli is, hogy Cool Jae-jék nem nagyon készültek el ezzel a szervezés dologgal, ezt nem győzte hangsúlyozni, mi pedig nyugtattuk, hogy ez most nem az ő feladata. Nyugodjon meg és engedje el magát.
Megnéztük a palotánál az őrségváltást, közben vettünk egy üdítőt a közelben, ezt azért említem meg, mert itt a boltban nem csak hűtő, hanem melegítő készülék is van, és a melegen fogyasztható italokat abban tárolják, és egy ilyenből emeltem ki az egyik kedvencemet, a meghűléskor otthon is elkészíthető, forró, méz-citrom-víz kombót.
Nyilván Barni és Geri kipróbálta az ingyenes felpróbálható tradícionális ruhákat is, készítettünk róluk pár fotót, majd ők biztos feltöltik. Ezek után tovább sétáltunk a belvárosi piac felé, ahol már decemberre készülnek. A hőmérséklet 12 fokos nap közben, úgyhogy végigsétálhattunk egy gyömbéres forraltméz illatú, karácsonyi hangulatú kirakodóvásáron, aztán beültünk egy helyi étterembe, ahol hal- és tofulevest fogyasztottunk, egy kis rizzsel és sült hússal megspékelve.
A vacsi után Jude és kísérője, egy Fool Moon rajongó hölgy (amikor találkozott velünk a palotánál, olyan izgatott lett, hogy nem tudott velünk kezet fogni sem, csak takargatta a száját a tenyerével, hogy ne sikoltozzon…) elvitt minket a legbelebb belvárosba, aztán pedig a szálloda felé vettük az irányt. Este 8-ra értünk vissza, és úgy döntöttünk, nem fogunk már kimozdulni semerre, mert jó lenne még egy kicsit pihenni.
Cool Jae szervezésének köszönhetően nyilván nem kaptuk meg a portán a reggeliző jegyeket, merthogy azokat már odaadták Cool Jae-nek októberben… Most épp azt intézik Barnival.
Vettünk még egy kis édességet a kisboltban (7-eleven), mivel itt végre árulnak tényleg cukorral édesített csokikat. Örülünk Vincent.
Holnap pedig 10-kor indulunk a fellépésre. Ezt is most tudtuk meg este 10-kor, amikor Barni többszöri megkérdezésére Cool Jae végre eljutott addig, hogy részleteket áruljon el a holnapi nappal kapcsolatban.

Ja, és a szállodában rettentő hülye rendszer van, a lift is és a lépcsőház ajtajai is kártyával működnek, tehát mivel egy kártya van minden szobához, állandóan együtt kell mozogni, vagy soha nem jutsz fel a szobádba. A portán meg húzzák a szájukat, ha megkéred őket, hogy segítsenek felliftezni az ötödikre.
Nem baj, úgyis túlélő, laza módra kapcsoltunk, nem húzzuk már fel magunkat semmin. 🙂